Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Хуманитарна акција за изградњу куће породици Стојковић из Ситнеша

Лепеничка парохија покренула је хуманитарну акцију под називом ,,Нови дом-нови почетак“ за изградњу куће породици Драгана Стојковића из Ситнеша.

Свештеник Ненад Ђурић каже да се ради о четверочланој породици, коју чине родитељи и двије малољетне ћерке. Драган је незапослен и повремено ради за дневнице, супруга Нада је запослена у фирми Дијана текстил, док дјевојчице Сузана и Катарина похађају основну школу. Тренутно живе у трошној кући, која је неусловна за живот.

Акција за изградњу нове куће је тек почела, изливен је темељ, а по завршетку у њој ће живјети Драганова породица и родитељи Радован и Зора, чија је кућа, такође, у изузетно лошем стању.

,,Драги народе, у протеклом периоду кроз урађене пројекте у нашој парохији, показали смо да смо увијек ту за наше ближње и да смо кроз дијела милосрђа ближи једни другима. Захваљујући свима вама на претходним подршкама, наша парохија је иницирала изградњу три куће породицама којима су биле потребне, а уз помоћ добрих људи и Борачке организације изгрђене су још три куће. И овај пут вас молим да будете уз нас и да сви учествујемо онолико колико смо у могућности у новом пројекту“, каже свештеник Ђурић.

Средства се могу директно уручити породици, затим у црквама лепеничке парохије у кутијама који су предвиђени за то или путем уплате на жиро рачун
Сбербанк 567 353 5000 350 292, на име Драган Стојковић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *