Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Филмови “Мачке у музеју” и “Паклене улице 10” у петак 19. маја у Српцу

Филмови “Мачке у музеју” и “Паклене улице 10” у петак 19. маја у Српцу

Центар за културу и спорт Србац организује пројекције најновијих филмских хитова у петак 19. маја у Дому културе “Угљеша Kојадиновић” у Српцу.

Од 18 часова на репертоару је анимирани филм “Мачке у музеју” који је синхронизован на српски језик, а од 20 часова акциони филм “Паклене улице 10”.

Цијена улазнице је 5 KМ.

У филму “Мачке у музеју”, док покушава да побјегне од надолазеће поплаве, млади мачак Винсент и његов нови пријатељ миш Морис сакривају се у старом клавиру. Kада инструмент изненада заврши у музеју Винсент упознаје елитни тим мачака који годинама чува ремек-дјела од глодара и других штеточина. Иако годинама сања да пронађе праву мачију породицу и жуди за осјећањем припадности, он не жели да изгуби свог пријатеља који му је спасао живот, те је Винсент приморан да сакрива Мориса. Међутим, мишић има једну слабост, а то је да воли да гризе најпознатија музејска ремек-дјела.

Инсерт из филма “Мачке у музеју” можете погледати ОВДЈЕ.

У филму “Паклене улице 10” главне улоге тумаче Вин Дизел, Мишел Родригез, Џејсон Момоа, Џејсон Статам, Шарлиз Терон, Бри Ларсон и други.

Током својих мисија и упркос немогућим изгледима, Дом Торето (Вин Дизел) и његова породица надмудрили су, изнервирали и престигли сваког непријатеља који им се нашао на путу. Сада се суочавају са најсмртоноснијим противником до сада: застрашујућом пријетњом која се појављује из сјенки прошлости која је, подстакнута крвном осветом, одлучна у намјери да разбије ову породицу и уништи све и свакога, које Дом воли, заувијек.

Инсерт из филма “Паклене улице 10” можете погледати ОВДЈЕ.