Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Српчанке поражене у Бањалуци од БСK-Спартака

Српчанке поражене у Бањалуци од БСK-Спартака

Фудбалерке Слоге доживјеле су пораз у 12. колу Прве лиге Републике Српске на гостовању код БСK-Спартака 2013 у Бањалуци резултатом 2:1.

Домаћин је повео у 31. минуту поготком Тамаре Вукелић а већ у сљедећем нападу Андреа Ивановић је изједначила на 1:1. Бањалучанке су поново стигле до предности у 60. минуту преко Катарине Мајкић а овај погодак је био довољан за освајање сва три бода.

На табели води Слога из Приједора која је у дербију кола и градском дербију савладала Приједор резултатом 1:0. Обје екипе тренутно имају по 22 бода, с тим што Слога има бољу гол разлику.

На трећем мјесту је БСK-Спартак 2013 који има 21 бод и тренутно је у најбољој позицији са утакмицом мање у односу на Слогу из Приједора и чак двије утакмице мање у односу на Приједор. Ако до краја Бањалучанке остваре све побједе, освојиће титулу првака.

Српчанке се налазе на четвртом мјесту са 18 бодова а до краја првенства одиграће још двије утакмице. Прва на распореду је у суботу 3. јуна на гостовању код Приједора а сусрет почиње у 17.30 часова.

БСK-СПАРТАK 2013 (БАЊА ЛУKА): Шуњка, Ђукић, Инђић, Батос (од 46. Бојанић), Вукелић, Гагић (од 70. Хотиловац), Рољић, Вуколић, Вукмир, Мајкић (од 65. Kузмановић), Врховац.

СЛОГА (СРБАЦ): Брковић, Цвјетковић, Бајић, Боснић, Новаковић (од 73. Турудија), Kнежевић, Ивановић, Митраковић, Ивковић, Топић, Игњатић (од 46. Гојковић).