Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Све више хуманиста укључено у акцију помоћи самохраној мајци Невени Игњатић

Све више хуманиста укључено у акцију помоћи самохраној мајци Невени Игњатић

Хуманитарна акција “Кућа од срца” за изградњу новог дома самохраној мајци Невени Игњатић из Српца сваког дана биљежи све већи одзив донатора.

Помоћ овој младој жени која живи као подстанар и одгаја двоје дјеце, од којих је једно са посебним потребама, пружило је до сада више десетина грађана, јавних и приватних предузећа и установа из Српца и дијаспоре.

Протеклих дана на намјенски жиро рачун који је отворен у Атос банци уплаћене су најновије донације које су издвојили Бранка Врејић и Маиер Тобиас 500 евра, Мото клуб “Изгубљени” 500 КМ, Специјалистички центар “Хемера” 300 КМ и Никола Скрпан 200 КМ.

По 100 КМ су издвојили Ненад Билановић, Срђан Бркић, Драгица и Вид Бабић, Александар Глишић, Производња рибарских и заштитних мрежа Кингс 83 Љубо Трнинић, Добрила Керезовић, Драган Кнежевић, Ана и Марија Вечерновић, Вељко Савић, Дарко Даничић, Индустрија меса Нова Топола, Славица Марковић, Жељка Драгојевић, Драгана Митровић и Владимир Ђукић.

Четрдесет евра су уплатили Катарина и Бранко Казар а по 50 КМ Брацо Бркић, Милан Михић, Александра Кусић, Бранкица Глишић, Сњежана Ђогић и Горан Крејић, док је 30 КМ донирала Зора Петковић.

Подршка добрих људи много значи Невени чији се деветогодишњи син Живко од рођења бори за живот након што му је пупчана врпца била везана око врата због чега је приликом доласка на свијет доживио тешку трауму и данас болује од церебралне парализе, епилепсије и других тешких обољења.

Донације за изградњу куће могу се уплатити на жиро рачун који је отворен у Атос банци на број: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за плаћање на девизни рачун:

INTETRMEDIAR BANK:
SWIFT CODE: RZBAATWW

RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANK A.D.
BANJALUKA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA

Акцију спроводи Омладински савјет општине Србац.