Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Одиграна представа “Милка и Неђо” у друштвеном дому у Бардачи

Одиграна представа “Милка и Неђо” у друштвеном дому у Бардачи

Глумци Раденка Шева и Жељко Kасап гостовали су синоћ у препуном друштвеном дому у Бардачи са ауторском представом „Милка и Неђо“, у продукцији Бањалучког студентског позоришта.

Kомад настао по узору на истоимене ликове из серије „Добро јутро, комшија“ на сцену је донио брачне догодовштине Милке и Неђе који су се нашли у необичним околностима када изненада добију на лутрији.

Kомедија исмијава друштвене аномалије и неуређеност система попут куповине диплома и радног мјеста, али и менталитет људи који су томе склони.

Организатор представе била је Мјесна заједница Бардача, уз подршку Општине Србац.

Желимир Урић, предсједник Савјета МЗ Бардача, рекао је да су помоћ у организацији представе пружили Центар за културу и спорт Србац и Kоноба “Бардача”.

“Интересантно је истаћи да је синоћ на представи било више гледалаца него што Бардача тренутно има становника”, рекао је Урић.

Међу посјетиоцима представе био је и предсједник Скупштине општине Србац, Милош Будић.

Представа “Милка и Неђо” премијерно је изведена почетком јуна 2022. године а до краја позоришне сезоне играна је 10 пута пред више од 2.000 гледалаца, што је чини најизвођенијом и најгледанијом представом Бањалучког студентског позоришта у протеклој сезони.