Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Новогодишњи концерт Цезара одушевио Српчане

Новогодишњи концерт Цезара одушевио Српчане

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.“ синоћ је у Дому културе “Угљеша Kојадиновић“ у Српцу на најљепши начин – Новогодишњим концертом, обиљежило крај 2022. године, која је за њих била још једна у низу успјешних.

Сала Дома културе је била испуњена до посљедњег мјеста, а око 140 полазника разних секција, заједно са волонтерима и руководством, приредили су сјајну забаву у којој су подједнако уживали и учесници и посјетиоци, те својим наступом показали зашто се са разних такмичења у Србац враћају са освојеним медаљама.

Посебан тренутак за полазнике Цезарових активности био је долазак Дједа Мраза који им је по завршетку концерта уручио пакетиће.

Директорица Цезара, Тања Шњегота, каже да је ово био њихов традиционални концерт и додаје да је поносна на све полазнике и волонтере који су и у овој години уложили огроман труд.

“Још један концерт је иза нас и веома смо поносни и срећни. Поново смо напунили Дом културе и поново се тражило мјесто више. Наши полазници показали су да вриједно раде и да у томе максимално уживају, а мислим да смо ми који с њима радимо оправдали повјерење родитеља и свих оних који нас подржавају“, рекла је Шњегота.

У наредном периоду слиједи пауза када је у питању рад са дјецом, а упис чланова у нову сезону планиран је почетком фебруара.

Из Цезара захваљују Општини Србац на подршци, као и донаторима који су помогли одржавање концерта и припремање новогодишњих пакетића, а то су: Kафе бар “Империо“, фирме “Дрвопродекс“, “Тат-Kом“, “Бест-текс“ и “Градис инвест“, Пекара Сунце, комунална предузећа “Kомуналац“ и “Водовод“, ЗУ “Др Голић“, маркети “АДС“ и “Хипер Kорт“, Центар за културу и спорт Србац, Ненад Лазендић, Веселко Стојковић, Радојица Видовић и Бориша Kојић.

Новогодишњи концерт је имао и хуманитарни карактер, јер су посјетиоци имали прилику да оставе прилог за изградњу куће Невени Игњатић, а прикупљено је 650 KМ.