Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Набавка зимнице на одгођено плаћање за кориснике личне и породичне инвалиднине

Набавка зимнице на одгођено плаћање за кориснике личне и породичне инвалиднине

Борачка организација Републике Српске, Министарство рада и борачко инвалидске заштите у Влади Републике Српске и фирма Вивацо д.о.о. Бања Лука /бивша Витаминка/ потписали су уговор о продаји зимнице на одгођено плаћање корисницима личне и породичне инвалиднине (ратни војни инвалиди и породице погинулих и заробљених бораца) путем Борачке организације Републике Српске, односно путем општинских и градских Борачких организација.

С тим у вези, обавјештавају се сви ратни војни инвалиди и чланови породица погинулих бораца да од данас могу у канцеларији Борачке организације Србац наручити зимницу коју ће платити од својих редовних мјесечних примања /инвалиднина/ у шест једнаких мјесечних рата.

Минимални износ робе-зимнице која се може наручити је 60 KМ. Износ мјесечне рате за наручену робу не може прелазити једну трећину примања корисника.

Борачка организација ће примати наруџбе до 10. новембра текуће године када ће закључити списак корисника који ће бити достављен добављачу – Витаминка.

Потребно је да заинтересована лица приликом доласка са собом понесу личну карту. Није потребно доносити потврду о висини примања-инвалиднине, јер ће радници стручне службе Борачке организације Србац провјерити висину примања за сваког корисника појединачно и на лицу мјеста.

Понуда-асортиман производа са појединачним цијенама сваког артикла се налази у канцеларији Борачке организације.

Све додатне информације се могу добити у канцеларији организације или на телефон 051/926-518.