Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Грандић смијењен, Бранимир Дабић нови тренер ЖФK Слога

Грандић смијењен, Бранимир Дабић нови тренер ЖФK Слога

Женски фудбалски клуб Слога из Српца по хитном поступку одржао је сједницу Управног одбора на којој је са мјеста тренера смијењен Александар Грандић а за новог тренера клуба именован је Бранимир Дабић.

Саопштење за јавност упутио је предсједник клуба Златко Игњатић у којем се каже:

„Послије писања медија о хапшењу тренера нашег клуба, извршили смо провјеру да утврдимо истинитост догађаја. Добили смо потврду од стране полиције да је у сриједу навече тренер ЖФK “Слога” лишен слободе из сад већ познатих разлога.

По хитном поступку засједао је Управни одбор клуба а на сједници се говорило о новонасталој ситуацији у вези са тренером. Због нарушавања угледа нашег клуба, тренер Александар Грандић је смијењен са мјеста тренера.

Kао предсједник клуба, желим да кажем да је Александар Грандић доведен са високим референцама, као неко ко је био дугогодишњи тренер у ЖФK “Жеравица”, као професор физичког васпитања и као неко ко је читав живот играо фудбал.

Александар Грандић је врло професионално одрађивао све оно што је договорено, те се врло брзо уклопио у рад са нашим цурама.

Све нас је затекла вијест о немилом догађају, јер из искуства лично с њим могу рећи да се ради о великом професионалцу.

Kао први човјек клуба, првенствено морам водити бригу о клубу, угледу клуба и свему што краси фудбалску игру из тог разлога сам предложио смјену тренера која је како сам рекао и прихваћена.

Данас је постигнут договор са новим тренером, те на мјесто тренера долази наш Српчанин Бранимир Дабић.

Ради се о дугогодишњем фудбалеру, тренеру са “Ц” лиценцом која задовољава ниво такмичења Прве лиге Републике Српске за жене.

Желим да нагласим због мира у јавности, да је клуб стабилан са играчким кадром, а једнако важно је нагласити да је клуб финансијски доста стабилан и да смо поред Општине Србац као највећег спонзора, обезбиједили значајне донације које су гарант стабилности”, наводи се у саопштењу предсједника клуба, Златка Игњатића.