Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вриједна донација намјештаја за школу у Разбоју

Вриједна донација намјештаја за школу у Разбоју

У Основну школу “Доситеј Обрадовић“ данас је стигла вриједна донација, а ради се о 97 клупа и 178 столица које су обезбиједили бивши ученици ове школе који се налазе на привременом раду у иностранству.

“Добили смо школски намјештај од Саше Дукића и Миле Ракића који тренутно раде у Аустрији и Златка Медаковића који ради у Словенији. Намјештај није нов, али изгледа као да јесте, изузетно је очуван и нема никаквих оштећења, тако да ће нам добро доћи за замјену дотрајалог намјештаја у централној и подручним школама“, рекла је директорица школе Силвана Секулић и захвалила Дрвној индустрији “Зрнић“ која је обезбиједила и сносила трошкове превоза и царине.

Поводом доставе донације, школу у Разбоју су посјетили предсједник Скупштине општине Милош Будић и начелник Одjељења за привреду, пољопривреду и друштвене дjелатности Марко Михољчић.

“Присуствовали смо достави намјештаја за школу у Разбоју и могу рећи да је ово лијеп гест некадашњих ученика. Школа је уз помоћ привредника са подручја наше општине успјела да организује превоз, а ученици су помогли при истовару клупа и столица. Ова донација ће допринијети пријатнијем боравку ученика на настави, а по њима се могло виђети да су се обрадовали“, рекао је Михољчић.

Захвалност је упућена и Полицијској станици Србац, чији службеници су дали допринос да истовар намјештаја буде безбједан.