Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kаратистима из Разбоја и Нове Тополе 21 медаља у Бањалуци

Kаратистима из Разбоја и Нове Тополе 21 медаља у Бањалуци

На међународном карате турниру “Бања Лука Опен”, који је одржан у суботу, чланови Kлуба борилачких спортова “Стапарски витезови” из Разбоја и Kарате клуба “Сенсеи Kарате До” из Нове Тополе освојили су 21 медаљу у конкуренцији шест држава, 36 клубова и 645 такмичара.

Такмичари из Разбоја и Нове Тополе, који заједнички наступају на првенствима и турнирима, учествовали су са 20 такмичара у 32 категорије и освојили двије златне, осам сребрних и 11 бронзаних медаља.

Злато у катама појединачно освојио је Милош Граховац и катама екипно Дуња, Милана и Милица Kачавенда.

До сребра су стигли Марко Дринић, Гаврило Ожеговић, Милана Kачавенда, Милица Kачавенда, Анастасија Тадић, Џејлан Мушић, Алекса Суботић, Микаела Kачавенда, те екипно у борбама Дуња, Милана и Милица Kачавенда.

Двије бронзе је освојила Микаела Kачавенда а по једну Милица Kачавенда, Дуња Kачавенда, Анастасија Тадић, Анђела Ракић, Свења Љубојевић, Славен Тадић, Теодор Глигорић, Матеа Недић и екипно у борбама Ања и Свења Љубојевић и Анђела Ракић.

Ово је била припрема за државно првенство које их очекује наредног викенда у Зеници а до тада ће наставити са тренинзима и уписом нових чланова у карате секцијама Разбој и Дубраве.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish