Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Чланови Извора обиљежили Светог Николу

Чланови Извора обиљежили Светог Николу

У Удружењу родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор” јуче је организована подјела никољданских пакетића које је осми пут заредом обезбиједио Предраг Чергић из Српца који ради у Њемачкој.

Пакетићима су обрадована 42 категорисана члана удружења и седам ученика посебног одјељења Основне школе “Јован Јовановић Змај” Србац.

Подјели пакетића и ове године је присуствовао свештеник Александар Kустурић, који је дјеци говорио о Светом Николи и пожелио им да предстојеће празнике проведу у здрављу и срећи.

“Свети Никола је био заштитник сиромашних и морепловаца, а ми га и данас прослављамо, јер је цијелим животом свједочио доброту Божију и вјечну Божију правду. Ми треба да се трудимо да сваке године будемо све бољи, а овдје код вас се тај труд види. Желим вам срећан празник и свако добро”,рекао је Kустурић.

Директорица удружења, Мира Татић, каже да окупљањем у Извору традиционално започињу обиљежавање новогодишњих празника.

“Имали смо још једно лијепо дружење и захваљујем се донатору који нас се сјетио осму годину заредом. Такође захваљујем свештенику Kустурићу на издвојеном времену и нашем члану Дејану Ристићу који је пјесмом уљепшао атмосферу”, рекла је Татић.