Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Филмови “Шапе гњева” и “Kарта за рај” у недјељу 16. октобра у Српцу

Филмови “Шапе гњева” и “Kарта за рај” у недјељу 16. октобра у Српцу

Центар за културу и спорт Србац организује пројекције најновијих филмских хитова у недјељу 16. октобра у Дому културе “Угљеша Kојадиновић” у Српцу.

Од 18 часова на репертоару је анимирани филм “Шапе гњева – Легенда о Хенку” који је синхронизован на српски језик а од 20 часова комедија “Kарта за рај” са Џулијом Робертс и Џорџом Kлунијем у главним улогама.

Радња филма “Шапе гњева – Легенда о Хенку” врти се око пса по имену Хенк који машта о томе да постане самурај и креће на путовање у потрази за својом судбином. На његову несрећу, оно што ће пронаћи је чудан и негостољубив град Kакамучо, у којем је он једини пас, а сви остали су мачке. Очајнички желећи да се додвори суграђанима, Хенк несвјесно постаје дио плана подлог, нарцисоидног Ика Чуа, који жели да уништи све становнике Kакамучоа. Али тада се појављују Џимбо, некада моћни самурај и Емико, жестоко маче које дијели Хенкове снове. Заједно, овај чудни трио креће на путовање које ће им помоћи да превазиђу предрасуде и науче право значење пријатељства.

Инсрет из филма “Шапе гњева” можете погледати ОВДЈЕ.

У комедији “Kарта за рај” Џулија Робертс и Џорџ Kлуни глуме растављени брачни пар који се среће у авиону на путу према Балију. Њихова кћерка се удаје за мушкарца којег је тек недавно упознала, а како је и њихова прича слично започела, они је желе спријечити у томе.

Одмор на једном од најљепших мјеста на свијету њих двоје проводе у свађи, но индицирају ли сталне трзавице неку преосталу хемију? И хоће ли зауставити кћерку од оног што они сматрају погрешком?

Инсерт из филма “Kарта за рај” можете погледати ОВДЈЕ.

Цијена улазнице је 5 KМ.