Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слога креће са пријатељским утакмицама, на поклон стигла сушилица за веш

Фудбалери србачке Слоге овог викенда крећу са одигравањем пријатељских утакмица у склопу припрема за прољећни дио првенства у Другој лиги запад који почиње 6. марта.

Прва утакмица планирана је у недјељу 7. фебруара са екипом Слога ДИПО из Горњих Подградаца а седам дана касније са екипом Црни врх из Јаружана. У недјељу 21. фебруара Слога ће се састати са Обрадовцем док је генерална проба планирана 28. фебруара када ће одмјерити снаге са Лијевчем из Нове Тополе.

Амбиције Слоге су да се задржи у средини друголигашке табеле.

“Први дио припрема одрађујемо у спортској дворани “9 јануар” а након тога излазимо на градски стадион. Планирали смо четири припремне утакмице и око 30 тренинга како бисмо спремни дочекали екипу Слоге из Трна на свом стадиону у првој утакмици”, рекао је тренер Славко Вујић.

Он додаје да су у зимском прелазном року екипу напустили Kопања, Васић и Милошевић тако да су у погону само домаћи играчи.

“То нам представља проблем, али смо у преговорима са пар фудбалера који би требало да буду носиоци игре у наставку првенства“ рекао је Вујић.

Kако би имали квалитетније услове за одигравање утакмица и тренинга, ових дана је Слоги на поклон стигла сушилица за веш која им је била пријеко потребна.

Иницијатор набавке сушилице био је Синиша Ђогић који је од тренера Вујића чуо да им је неопходан овај уређај, након чега је контактирао неколико пријатеља клуба како би заједнички ријешили овај проблем.

“Одмах сам позвао колеге Зорана Илића и Зорана Цетића, који су пристали да учествују, а у акцији су нам се придружили Жељко Новаковић Шеле и тренер Славко Вујић. Сушилицу смо у петак уручили Слоги а захвалност на овом гесту упутили су нам секретар Жељко Бабић и економ Боро Вујановић”, рекао је Ђогић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *