Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Основци из Разбоја у посјети војном аеродрому у Маховљанима

Основци из Разбоја у посјети војном аеродрому у Маховљанима

У склопу манифестације ”Дан отворених врата” која се обиљежава поводом Дана Оружаних снага БиХ, око 170 ученика нижих разреда Основне школе ”Доситеј Обрадовић” из Разбоја били су данас радо виђени гости на војном аеродрому у Маховљанима.

За дјецу и њихове разредне стерјешине била је постављена изложба свих врста летјелица које се налазе на аеродрому, а стручна лица су радозналим посјетиоцима одговарала на бројна питања.

„Данас је из централне школе у Разбоју и пет подручних школа у Маховљане отпутовало 170 ученика од првог до петог разреда са разредним старјешинама. Дјеца су била веома радосна због овог излета и разгледања авиона. Ово је већ постала традиција коју смо прекидали само за вријеме пандемије вируса корона када смо правили паузу, а ове године поново смо обновили сарадњу са војним аеродромом“, изјавила је Секулић.

Она се захвалила запосленима на аеродрому који су за дјецу обезбиједили сендвиче и родитељима који су омогућили превоз до Маховљана.

У сарадњи са Полицијском станицом Србац сутра је планирано предавање у централној школи у Разбоју и подручној школи у Kукуљама за ученике од шестог до деветог разреда на тему “Стоп вршњачком насиљу“.