Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Омогућене уплате на девизни рачун за хуманитарну акцију “Kућа од срца”

Омогућене уплате на девизни рачун за хуманитарну акцију “Kућа од срца”

Због велике заинтересованости донатора који живе и раде у иностранству, организатори хуманитарне акције “Kућа од срца”, за изградњу куће самохраној мајци Невени Игњатић из Српца, омогућили су и уплате на девизни рачун.

Упутство за плаћање:

INTETRMEDIAR BANK:
SWIFT CODE: RZBAATWW

RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANK A.D.
BANJALUKA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA

Поред тога, уплате се могу извршити на жиро рачун отворен у Атос банци на број : 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

У току јучерашњег дана стигле су нове уплате за акцију које су извршили: Организациони одбор манифестације Бик фест Ситнеши 500 KМ, Мотел Храст-Бранкица Ивановић 200 KМ, Златко Топић 200 KМ, Јецине чаролије С.П. 100 KМ, Миодраг Гачић 100 KМ, Спасоја Шарић-Kаоци 100 KМ, Стојан Чекић 100 KМ, Милијана Тривић 50 KМ, Милан Радуловић 50 KМ, Синиша Миланковић 50 KМ, Ђорђе Kојић 30 KМ и Ведрана Kеба Ђурђевић 10 KМ.

У току је прикупљање новца и у Мјесној заједници Ћукали.

Самохрана мајка Невена Игњатић живи као подстанар са двоје малољетне дјеце, од којих је једно са посебним потребама – деветогодишњи Живко, који болује од церебралне парализе, епилепсије и других тешких обољења.

Због сталне бриге око дјетета, Невена је незапослена и углавном живи од социјалне помоћи коју добија на Живково име преко Центра за социјални рад а скромна примања нису довољна да самостално изгради свој нови дом, због чега јој је потребна помоћ хуманих људи.