Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

НВО “Миленијум” покренуо нове програмске активности

НВО “Миленијум” покренуо нове програмске активности

Невладина организација “Миленијум” из Српца покренула је нове програмске активности које крећу од октобра и обухватиће ученике основних и средњих школа са подручја наше општине.

Извршни директор Миленијума, Санела Видовић, каже да ће једна од главних активности бити школа њемачког језика а полазници ће бити подијељени у неколико категорија.

“Обухватићемо основце од трећег до петог и од шестог до деветог разреда, као и средњошколце а биће пружена и могућност индивидуалних часова. Најважније од свега је да ће се пратити наставни план и програм школе а пријаве заинтересованих учесника трају до 30. септембра”, рекла је Видовић.

У просторијама Миленијума, у згради Ватрогасног дома у Српцу креће и нови циклус креативних радионица за дјецу од 12 до 18 година.

“На радионицама ћемо учити младе како се израђују накит и сапуни а савладаће и декупаж технику, те начин израде мирисних свијећа”, истакла је Видовић.

За љубитеље друштвених игара, узраста од 12 до 18 година, у Миленијуму ће такође приредити разна дружења.

“Сви они који су за партију монопола, шаха, човјече не љути се и других друштвених игара могу нам се придружити сваке седмице у Миленијуму”, рекла је Видовић.

Пријаве учесника за све програмске активности врше се на број телефона: 065/648-914 или путем фејсбук странице НВО “Миленијум”.