Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Међународни турнир у стоном тенису окупио 50 такмичара

Међународни турнир у стоном тенису окупио 50 такмичара

У Спортској дворани “9. јануар” у Српцу у недјељу је одржан трећи међународни турнир у стоном тенису “Србац опен” у организацији Омладинског стонотениског клуба Србац.

На турниру је наступило око 50 такмичара а побједу у категорији стонотенисера однио је Стефан Kостадиновић из Суботице, који је наступао за екипу из Српца.

Други је био Дарио Пејић из екипе “Спин” Бања Лука док је трећа позиција припала Бојану Бјелајцу, такође из Бањалуке.

Првопласирани Стефан Kостадиновић иначе је репрезентативац Србије у стоном тенису.

Тријумф у категорији дама припао је Марији Панић, играчици ОСТK Србац, другопласирана је била Бојана Њежић из Српца а бронза је отишла у руке Есен Јазици из Турске.

Мића Kуртовић, предсједник Омладинског стонотениског клуба Србац, веома је задовољан одзивом учесника и квалитетом стоног тениса који је приказан на турниру.

“Играо се одличан стони тенис. Велики број играча из Републике Српске, БиХ, али и из Србије и Турске даје нам за право да кажемо да је направљен велики помак у односу на прошлу годину. Што се тиче нашег клуба можемо бити задовољни и показали смо да наш рад и труд доносе добре резултате”, рекао је Kуртовић.

Побједницима су припале богате новчане награде, пехари и медаље.

Турнир је отворио начелник општине Млађан Драгосављевић који је истакао је да је презадовољан радом локалног стонотениског клуба, као и амбасадорском мисијом овог спортског колектива у Српској, БиХ и региону.