Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Градски турнир у малом фудбалу почиње 9. јула

Градски турнир у малом фудбалу почиње 9. јула

У згради Општинске управе у Српцу данас је одржан први састанак организационог одбора градског турнира у малом фудбалу “Србац 2022” на којем је донесена одлука да турнир почне у суботу 9. јула са почетком у 19.30 часова.

Побједник турнира добиће новчану награду у износу од 3000 KМ, другопласирани 1500 KМ а трећепласирани 500 KМ.

Предсједник одбора Бранко Граховац рекао је да је прошлогодишњи турнир био један од најуспјешнијих у задњих неколико година и изразио наду да ће одзив екипа и цјелокупна организација бити на нивоу и ове године.

“Ствари које су биле добре нећемо мијењати, али има простора да се неке ствари измјене како би турнир из године у годину био све бољи. Приоритет нам је да учешће узме што већи број екипа са подручја наше општине. Трудимо се да то буде прави србачки турнир, а у складу с тим је одбор донио одлуку да правду дијеле судије са подручја општине Србац у које имамо пуно повјерење”, рекао је Граховац.

Kотизација за учешће и ове године ће износити 100 KМ.

“Имајући у обзир све наведено, очекујем да ће учешће узети око двадесетак екипа“, рекао је Граховац.

Данашњој сједници организационог одбора такође су присуствовали начелник општине Млађан Драгосављевић и начелник Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности Марко Михољчић.