Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Васкршњи сајам и обиљежавање треће годишњице рада Удружења жена Србац

Васкршњи сајам и обиљежавање треће годишњице рада Удружења жена Србац

Удружење жена Србац обиљежиће трећу годишњицу рада и постојања у понедјељак 10. априла у 12 часова у изложбеном простору на првом спрату тржног центра “Хипер Kорт” у Српцу.

Обиљежавању ће присуствовати чланови удружења и представници локалне управе, на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем, као и пријатељи и сарадници удружења.

“Планирамо додјелу захвалница људима који су нас помагали и подржавали све ове године а наш гост биће и члан удружења Извор, Дејан Ристић, који ће одсвирати на хармоници и отпјевати пјесму коју је компоновао у нашу част. Припремићемо бројна посна јела по традиционалној рецептури па позивам и друге грађане да нас посјете, разгледају нашу понуду и обрадују поклоном своје најмилије поводом предстојећих празника “, рекла је предсједница удружења, Весна Смиљанић.

И ове године чланице удружења ће изложити своје производе на васкршњем сајму на градском тргу који такође почиње у понедјељак 10. априла, а организује се у сарадњи са Туристичком организацијом општине Србац.

Сајам је изложбено-продајног карактера и на њему ће се моћи купити васкршње декорације, џемови, ликери, чајеви, медењаци, козметички препарати и други производи. Богату понуду на штандовима ће изложити и други излагачи.

“Сајам ће трајати до петка 14. априла а производи наших чланица, у склопу прославе треће годишњице рада, моћи ће се купити по промотивним цијенама”, истакла је Смиљанић.