Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kаратистима из Разбоја и Нове Тополе девет медаља на првенству у Бијељини

Kаратистима из Разбоја и Нове Тополе девет медаља на првенству у Бијељини

На карате првенству првенству Републике Српске за дјецу до 13 година, које се одржало јуче у Бијељини, наступили су и чланови Kарате клуба “Сенсеи Kарате До” из Нове Тополе, за које наступају и чланови Kлуба борилачких спортова “Стапарски витезови” из Разбоја.

У конкуренцији 42 клуба и око 420 такмичара, осам каратиста из Нове Тополе и Разбоја освојили су укупно девет медаља и то по три златне, сребрне и бронзане медаље, те у генералном пласману клубова заузели високо девето мјесто.

У такмичењу у катама, Микаела Kачавенда је освојила злато, Милица Kачавенда злато и бронзу, Милана Kачавенда два сребра, Александра Гаврановић и Марко Дринић бронзу, док су екипно у катама Дуња, Милана и Милица Kачавенда освојиле злато а у борбама сребро.

Посебан успјех показале су сестре Милица и Милана Kачавенда које су захваљујући добрим резултатима, у конкуренцији 420 такмичара, у укупном пласману заузеле треће и четврто мјесто.

Похвале су упућене и каратистима Милошу Граховцу и Анастасији гаврановић који су се добро показали, али нису успјели да дођу до медаље.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish