Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kадети Слоге без пораза стигли до титуле првака

Kадети Слоге без пораза стигли до титуле првака

У посљедњој утакмици у овој сезони Подручне лиге ПФС Градишка за кадете, фудбалери србачке Слоге пред својим навијачима савладали су у недјељу Слогу из Трна резултатом 9:2 и потврдили шампионску титулу.

Млади Српчани нису забиљежили ниједан пораз у првенству а остварили су девет побједа и три ремија.

Тренер кадета Слоге Јовица Ракић честитао је својим фудбалерима на освојеној титули до које су дошли, како каже, и без жутих и црвених картона што довољно говори о каквој коректној екипи се ради.

“Ово је резултат упорног рада на тренинзима којима су се редовно одазивали и на крају са 11 бодова предности освојили прво мјесто у својој конкуренцији. На овај начин настављена је традиција јер су кадети Слоге и прошле године били прваци. Kвалитетно се ради и у пионирској и у кадетској селекцији Слоге и то се види по резултатима. Ако ови момци буду посвећени фудбалу Слога не би требало да брине за играчки кадар”, рекао је Ракић.

Kапитен кадетске селекције Слоге, Давид Ачић, каже да је поносан на читаву екипу.

“Нисмо добро стартовали али смо из утакмице у утакмицу расли као екипа и заслужено смо освојили титулу. Највећа конкуренција нам је била екипа Лијевча из Нове Тополе али смо и њих савладали у дербију и надмоћно стигли до првог мјеста. И сљедеће сезоне остајемо на окупу и надам се да можемо да одбранимо титулу”, рекао је Давид.

Очекује се да ће званично уручење трофеја бити организовано у сриједу 31. маја прије финалног меча Kупа Општинског фудбалског савеза Србац.