Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Чланови Извора боравили на љетовању у Игалу

Чланови Извора боравили на љетовању у Игалу

Чланови Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор“ по други пут су боравили на колективном љетовању у Црној Гори.

Предсједница удружења Мира Татић каже да су били смјештени у Институту за физикалну медицину, рехабилитацију и реуматологију “Др Симо Милошевић” у Игалу, гдје су боравили осам дана.

“И ове године смо имали предивно љетовање. Сви смо били здрави, што је најважније. По дану смо вријеме проводили на плажи, а навече смо се дружили у кругу хотела или одлазили у шетњу. Захваљујем се Институту и Туристичкој агенцији “Хепи Травел” на посебним погодностима које смо имали”, рекла је Татић.

Посебну захвалност упутила је министру финансија Зори Видовић, кабинету предсједника Народне скупштине Недељку Чубриловићу и другим донаторима који су помогли да чланови Извора и три члана Општинске организације слијепих и слабовидих отпутују на љетовање.

Удружење Извор је са радом почело јуче, а услуге су корисницима доступне уторком и четвртком од 14 до 20 и сриједом од 12 до 20 часова.

Велику олакшицу у њиховом раду представљаће ново возило за лица са инвалидитетом које су добили у склопу акције “С љубављу храбрим срцима” чији покровитељ је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.