Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Омладинска школа Слоге јача своје капацитете

Предсједник ФK Слога Србац, Бранко Граховац, одржао је састанак са родитељима дјечака –полазника Омладинске школе фудбала. Том приликом, родитељи су упознати са планираним активностима у клубу и припремама за постављање рефлектора на Слогином помоћном терену што ће доласком топлијег времена омогућити одржавање тренинга у вечерњим терминима.

„У Омладинску школу Слоге је тренутно укључено преко 100 дјеце распоређених у четири селекције, а став руководства је да сви услови за тренирање и одигравање утакмица остану и даље исти без плаћања чланарине“, рекао је Граховац и додао да је са родитељима постигнут договор да умјесто плаћања чланарине учествују у куповини једнообразне опреме за све дјечаке.

Граховац захваљује начелнику општине Млађану Драгосављевићу на пруженој подршци за обезбјеђење термина у спортској дворани гдје су тренери протеклих дана вриједно радили са дјецом.

У раду састанка са родитељима полазника Школе фудбала учествовали су тренер кадета Славко Вујић и тренери пионира и претпионира Јовица Ракић и Драган Тенџерић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *