Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“Јесенијада” у организацији Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” 8. и 9. октобра у Српцу

“Јесенијада” у организацији Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” 8. и 9. октобра у Српцу

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” и ове године организује манифестацију “Јесенијада” која ће се одржати 8. и 9. октобра.

Првог дана, у суботу 8. октобра, на тргу ће бити приређен Јесењи маскенбал, за велике и мале, а окупљање је у 11.30 часова испред зграде Општине Србац, након чега слиједе забавне такмичарске активности, дефиле кроз град и дружење у градском парку.

У недјељу 9. октобра организује се турнир у друштвеној игри “Човјече не љути се” у природној величини, на игралишту које се налази у градском парку.

Свака екипа треба да има четири члана и сваки члан екипе представља једну фигуру. Овај турнир је намијењен старијим разредима основне школе, средњошколцима, те свима који су заинтересовани да се опробају у овој игри. Турнир почиње у 12 часова.

Од 15.30 часова на тргу почиње “Потрага за благом”. Ова потрага ће бити још занимљивија од претходне, која је организована прошле године, па из Цезара позивају све да припреме мождане вијуге и буду спремни на трчање, јер, ко први дође до блага, тај је побједник. У потрази могу учествовати сви млади, а доња старосна граница је девети разред. Екипа треба да броји четири члана.

За недјељне активности обавезна је пријава, коју можете извршити ОВДЈЕ.

Други начин пријаве је директним контактом са Цезаром путем њихове фејсбук странице. Пошаљите им поруком имена чланова екипе и њихове датуме рођења, назив екипе, име капитена и његов/њен број телефона.

За најбоље учеснике предвиђене су награде.

Како би Јесенијада била за памћење, Цезару ће бити потребна већа помоћ волонтера. Позивају се њихови активни волонтери, али и они који до сада нису волонтирали јер је ово најљепши начин да почну са дружењем и активизмом.

Линк за пријаву волонтера ОВДЈЕ.