Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Школу пливања похађало 40 полазника

Школу пливања похађало 40 полазника

На базенима “Посејдон” у Српцу јуче је завршена школа пливања, коју је финансијски подржала Општина Србац кроз календар културних и спортских манифестација, а тим поводом је организовано такмичење у неколико дисциплина.

Сви полазници су успјешно прошли обуку и уручене су им дипломе а најбољи су добили награде.

Инструктор пливања и предсједница новооснованог Пилвачког клуба “Wатер”, Љиљана Адамовић, каже да је школу похађало око 40 дјеце и додаје да је посебно радује оснивање клуба.

“Драго ми је што је основан пливачки клуб и што у Српцу имамо такво нешто. Сви полазници школе су били добри, послушни и савладали су пливање. Надамо се да ће интересовање владати и наредне године и да ћемо имати све више полазника”, рекла је Љиљана.

Начелник одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности, Марко Михољчић, похвалио је ову акивност, истичући да је то један од начина да дјеца на користан начин проводе вријеме током љетног распуста.

“Ово је одличан начин да се дјеца друже, баве спортом и на користан начин проводе слободно вријеме, а на базену у Српцу имају за то добре услове”, рекао је Михољчић.