Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Чланови Извора боравили на тродневном излету на Златибору

Чланови Извора боравили на тродневном излету на Златибору

Двадесет и пет чланова Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор“ боравило је протеклог викенда на тродневном излету на Златибору.

Предсједница Извора, Мира Татић, каже да су одсјели у центру и хотелу “Чигота”, гдје су имали смјештај, храну и кориштење затвореног базена.

“Из Српца смо кренули у петак, у раним јутарњим часовима, тако да смо тог дана имали времена да посјетимо манастир Светог Николаја у Љубовији, гдје нам је свештеник говорио о историјату манастира и очитао молитву за здравље. На Златибор смо стигли у вечерњим часовима, а суботу смо искористили за шетњу и кориштење базена. Навече смо се дружили уз музику, а на хармоници је засвирао наш Дејан Ристић“, рекла је Татић.

У недјељу, приликом повратка у Србац, направили су паузу у Етно селу “Сунчана ријека“, гдје су ручали, одморили и обишли село.

Излет су дијелом финансирали родитељи, а други дио средстава су обезбиједили из донација.

“Захваљујем се руководству Туристичке агенције “Хепи травел” из Бијељине које нам је дало повољну понуду и донаторима који нам помажу и који су дали допринос нашем одласку на овај предиван излет“, рекла је Татић.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish