Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Четрнаести слет планинара на Мотајици у недјељу 17. јула

Четрнаести слет планинара на Мотајици у недјељу 17. јула

Планинарско друштво „Видета“ из Српца организује 14. слет планинара на Мотајици у недјељу 17. јула на новој стази дужине 13 километара.

Окупљање учесника предвиђено је од 7.30 часова код православног храма у Kаоцима а у 8 часова се креће властитим превозима ка Етно излетишту „Ћирић“ гдје ће се планинари освјежити кафом и чајем. (Напомена: Kомби, аута и друга превозна средства се враћају назад и иду према платоу планинарске куће „Митров точак“ – десно од цркве у Kаоцима и 12 километара напријед).

У 9 часова је предвиђен полазак на стазу, која иде кроз шуму и већим дијелом кроз хладовину а око 12 часова планиран је долазак на врх Мотајице, Градину, гдје ће се учесници одморити и окријепити.

У 13 часова се креће преко Виса до планинарске куће „Митров точак“ гдје се долазак очекује око 15 часова. За све учеснике обезбијеђен је ручак, освјежење, додјела захвалница и дружење.

Заинтересовани учесници могу доћи и у суботу 16. јула у поподневним часовима код планинарске куће „Митров точак“ гдје могу преноћити (смјештај у властитим шаторима).

Додатне информације се могу добити на број телефона 065/583-706 (Вера) и 065/433-089 (Сретен). Долазак је потребно потврдити до 14. јула 2022. године.