Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Честитка начелника и предсједника поводом православне Нове године

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитку грађанима општине Србац који празнују Нову 2021. годину по јулијанском календару.

У својој честитки су пожељели да им Нова година буде испуњена добром и напретком на личном, породичном и професионалном плану.

“Прије свега, желимо да празнични дани донесу добро здравље и потребну снагу да превладамо све тешкоће са којима смо се суочавали у претходном периоду, а уз поштовање епидемиолошких мјера и савјесно и одговорно понашање, не сумњамо да ћемо у томе и успјети.

Свим грађанима желимо да се још више међусобно разумијемо и поштујемо у духу дијалога и толеранције, а прије свега да се окупимо око заједничких циљева и интереса како бисмо градили Србац и Републику Српску као просперитетно мјесто за живот и омогућили будућим покољењима да остану на овом подручју и заснују своје породице.

Нека нам овај празник, који се у нашем народу светкује и као Мали Божић, протекне у миру и јединству, уз поштовање свих православних обичаја и традиције нашег народа.

Наши вјерници уједно прослављају и празник Светог Василија Великог, као заштитника својих домова, па вам овом приликом желим да крсну славу проведете у породичном окружењу у миру и срећи.

Нека Вам је срећна и Богом благословена Нова 2021. година”, каже се у заједничкој честитки.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *