Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

„Ц.Е.З.А.Р.“ почиње са представљањем младих и успјешних људи

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца покренуло је нову активност под називом “Kафа са…”, која има за циљ промоцију позитивних прича о раду и успјеху младих људи са подручја наше општине и региона.

Прву кафа организоваће се у четвртак, 11.02.2021. године, у 18 часова у просторијама удружења, а у гостима ће бити Драгана Шњегота, доктор биолошких наука и доцент на Природно-математичком факултету у Бањалуци која ће одржати презентацију о свом раду, успјеху и путовањима усљед бављења науком и истраживањем сивог вука.

Захваљујући науци, Драгана је кренула у многа путовања, од Холандије, Србије, Словеније, Мађарске, Пољске, Турске, па све до Енглеске и Кембриџ универзитета.

Презентација “Моје путовање са вуком кроз Европу” биће прилика за обиљежавање Међународног дана дјевојака и жена у науци (11.02.), као и Дарвиновог дана (12.02.).

Такође, ово ће бити прилика да се представи пројекат “The Importance of Non-Formal Education in Conservation: The European Wildcat (Felis silvestris) as an Example Species”, који се реализује захваљујући подршци Rufford фондације из Велике Британије.

Број мјеста је ограничен тако да се препоручује потврда доласка. Такође, све активности ће бити одржане уз поштовање мјера надлежних органа.

Ово је прва од многих презентација које ће „Ц.Е.З.А.Р.“ реализовати у будућем периоду. У гостима ће им увијек бити нека занимљива млада особа, која ће одржати мотивациону презентацију, како за младе, тако и за све остале суграђане.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *