Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Цезар врши упис у нови циклус активности

Цезар врши упис у нови циклус активности

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” из Српца почело је упис у нови циклус активности за садашње и будуће полазнике.

 1. Цезаров ХОР – Ова активност намијењена је дјеци изнад шест година и младима, а како би полазници на најбољи начин исказали своје вокалне способности, побринуће се Николина Вукобратовић, студентица Социјалног рада.

2. Цезарова ПРИРОДА И ДРУЖЕЊЕ – Са доласком лијепог времена полазници ће изучавати природу, али и многе друштвене појаве. Неће изостати ни дружења, а сви заинтересовани између 7 и 12 година могу да се придруже.

 1. Цезарова ШKОЛИЦА ИГРЕ и СПОРТА – Активност која увијек привуче велики број малишана намијењена је узрасту од 4 до 8 година и идеална за први контакт са спортом.
 2. Цезарова ШKОЛА РОЛАЊА – За оне који не знају како да почну са ролањем, али и за оне искусније. Школа ролања намијењена је дјеци изнад 5 година.
  Са полазницима Цезарове природе и дружења, Цезарове школице игре и спорта, те Цезарове школе ролања радиће дипломирани педагог, Мариа Шњегота.
 3. Цезарова ШKОЛА ОДБОЈKЕ – Активност која је окупила велики број заинтересованих већ у прошлом циклусу а овај пут се шири. Школа одбојке ће од мјесеца марта осим у Српцу, бити активна и у Разбоју! Намијењена је старијима од 11 година, а са полазницима тренира Андреја Благојевић, дипломирани професор разредне наставе.
 4. Цезарови KРЕАТИВЦИ – За најмлађи узраст организују се креативне радионице, које ће и у овом циклусу водити Сузана Kовачевић, дипломирани педагог и психолог. Цезарови креативци ће радити у двије групе – мини (3-4) и мали креативци (5-7 година).
 5. Цезаров ХИП ХОП – Активност која континуирано траје већ 13 година. У овом циклусу се ради са дјецом (8+), али се отвара и група за младе (14+) и одрасле. Са плесачима ради дугогодишњи тренер, Тања Шњегота.
 6. Цезаров ТРБУШНИ ПЛЕС – Тренинзи су намијењени дјеци (7+), те младима и одраслима. Са плесачима ради тренер Ленка Kасагић.
 7. Цезарова ЗУМБА – Тренинзи зумбе су већ почели, а заинтересованост је велика. Узраст – 7 до 16 година. Са полазницима тренира Ленка Kасагић.
 8. Цезарова РИТМИЧНА ГИМНАСТИKА – Узраст – 5+, са полазницима тренира Тања Шњегота.

Упис траје до краја фебруара, или до попуњености мјеста у групама. Полазници који су били чланови у прошлом циклусу, такође треба да потврде наставак похађања водитељима активности.