Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Хуманиста из Њемачке финансирао србачком средњошколцу одлазак на екскурзију и џепарац

Хуманиста из Њемачке финансирао србачком средњошколцу одлазак на екскурзију и џепарац

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” организовало је у протеклом периоду бројне хуманитарне акције и друге активности које су подржали многи донатори, али се у посљедње вријеме посебно истакла финансијска подршка нашег суграђанина Веселка Стојковића који живи и ради у Њемачкој.

Крајем прошле године, Веселко је контактирао “Ц.Е.З.А.Р.” са жељом да пружи помоћ једном ученику који је слабијег материјалног стања или има изузетне резултате у школи, како би га финансијски помогао, а успут и подржао труд, рад и залагање.

Тања Шњегота, извршни директор Цезара, рекла је да су се одмах „бацили на посао“ и у комуникацији са Центром средњих школа „Петар Кочић“ пронашли једног ученика изузетног владања и успјеха и заједнички је договорено да донација буде усмјерена на плаћање комплетног износа матурске екскурзије и додатног џепарца.

“Ова несвакидашња прича је заиста примјер да се добро добрим враћа и да примјерено владање, труд и рад увијек бивају награђени. Захваљујемо се господину Веселку на подршци и прилици да будемо посредници у овој хуманитарној активности. Сви заједно чинимо један добар и поуздан тим за дјецу и младе са којима радимо, али и за њихове родитеље”, истакла је Шњегота.

Ученици средњошколског центра из Српца боравиће на матурској екскурзији у Италији и Шпанији од 11. до 19. јуна.