Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Фудбалерке Слоге поражене у Приједору

Фудбалерке Слоге поражене у Приједору

У четвртом колу Прве лиге Републике Српске за жене екипа србачке Слоге поражена је на гостовању код Слоге из Приједора са 4:0.

Утакмицу је обиљежио велики број грешака наших фудбалерки што су искористиле домаће играчице и већ у првом полувремену постигле три поготка.

Српчанке су почетком другог дијела имале добру прилику да смање предност али је остала неискориштена и до краја сусрета нису озбиљније угрозиле гол домаћина који је успио постићи још један погодак и остварити заслужену побједу.

Стријелци за Приједорчанке били су Николина Гњатовић у 11, Нина Латиновић у 20, Мелина Сарајлић у 27. и Уна Милана Пјевић у 75. минуту.

Србачка Слога је на другом мјесту са три бода и утакмицом мање а водећа је Слога из Приједора са максималних девет бодова.

У наредном колу Слога дочекује БСК-Спартак 2013 из Бањалуке а утакмица се игра на градском стадиону у Српцу у суботу 15. октобра са почетком у 14.30 часова.

СЛОГА (ПРИЈЕДОР): Ђурић, Сарајлић, Тимарац, Даничић (од 80. Гњатовић), Пјевић У.М. (од 80. Тадић), Гњатовић, Чаушевић (од 60. Вукић), Кнежевић (од 46. Маленчић), Латиновић, Сајак, Пјевић Т.

СЛОГА (СРБАЦ): Брковић, Турудија, Николић (од 49. Цвјетковић), Боснић, Бајић, Санчанин, Новаковић (од 87. Вученовић), Игњатић, Ивковић, Митраковић, Васиљевић (од 87. Кнежевић).