Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Фудбалерке Слоге имају велике амбиције у овој сезони

Фудбалерке Слоге имају велике амбиције у овој сезони

Чланице Женског фудбалског клуба “Слога” на зимску паузу у сезони 2022/23. Прве лиге Републике Српске за жене одлазе са четвртог мјеста на табели и утакмицом мање .

Тренер Миодраг Њежић каже да ће пауза трајати до 15. јануара када почињу припреме за наставак првенства у спортској дворани “9. јануар” у Српцу.

“Имамо велике амбиције у наставку првенства а то је освајање титуле првака Републике Српске и пласман у Премијер лигу БиХ. За то имамо потенцијал јер смо довели четири појачања а екипа ће бити знатно јача када се у састав врате повријеђене Андреа Ивановић, Марија Kнежевић и најбољи голман прволигашког каравана Ивана Марјановић”, рекао је Њежић.

На крају јесењег дијела сезоне најбољи стријелац Прве лиге РС је капитен ЖФK “Слога”, Наташа Ивковић, са 10 постигнутих голова.

Њежић каже да је управа клуба на челу са Душком Ивковићем, Момчилом Школником и Златком Игњатићем као и предсједницом Скупштине клуба Јеленом Школник одрадила одличан посао и спасила клуб од пропадања.

Велику улогу у нормалном функционисању клуба има и предсједник Општинског фудбалског савеза Србац, Бранко Граховац.

Њежић се захваљује спонзорима клуба, Општини Србац, Перутнини Птуј и Тандему ГД без којих клуб не би могао да функционише.

“Посебна захвалност иде свим навијачима који су током првог дијела првенства били наш дванаести играч”, истакао је Њежић.