Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Фудбалери и фудбалерке Слоге почели припреме за прољећну сезону

Фудбалери и фудбалерке Слоге почели припреме за прољећну сезону

Чланови мушког и женског фудбалског клуба Слога почели су ових дана припреме за прољећни дио првенства у сезони 2022/23.

Фудбалери Слоге, који се такмиче у Другој лиги запад, кренули су са припремама у понедјељак а одзив играча је одличан. Тренер Славко Вујић каже да су се играчи зажељели фудбала након зимске паузе.

“Први дио припрема, до краја јануара, одрадићемо у спортској дворани а уколико то временски услови дозволе већ од 1. фебруара требало би да се тренинзи наставе на помоћном терену Слоге”, рекао је Вујић.

Договорене су четири припремне утакмице, а прва је у недељу 5. фебруара против екипе 13 Скојевки.

“У преговорима смо са неколико играча како бисмо појачали одређене позиције у тиму. Првенство почиње 4. марта и прву утакмицу играмо код куће против Црног врха из Јаружана и очекујемо нова три бода. Циљ је да првенство завршимо у средини табеле“, каже Вујић.

Јесењи дио првенства Слога је завршила на 13. мјесту на друголигашкој табели.

Припреме за прољећни дио првенства почеле су и фудбалерке Слоге које се такмиче у Првој лиги Републике Српске.

Прозивка је извршена на стадиону фудбалског клуба у Ножичком и на отвореном ће остати док то временске прилике буду дозвољавале а потом се селе у спортску дворану “9. јануар”.

Тренер Миодраг Њежић каже да се крајем марта игра заостала, дерби утакмица, против Спартака из Бањалуке која би могла да одлучи ко ће бити нови шампион Републике Српске.

“Уз неколико појачања комплетирали смо екипу која има реалне шансе да се од сљедеће сезоне нађе у друштву премијерлигаша БиХ”, рекао је Њежић.