Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Фонд солидарности пружио помоћ породици Драгана Пантелића из Гламочана

Фонд солидарности пружио помоћ породици Драгана Пантелића из Гламочана

Фонд солидарности Борачке организације општине Србац додијелио је грађевински материјал за реновирање кровне конструкције породици Драгана Пантелића из Гламочана, њиховог саборца и ратног војног инвалида, који је преминуо ове године након дужег лијечења и борбе са опаком болешћу.

Вриједност донације износи 3.000 КМ.

Грађевински материјал је додијељен на приједлог Мјесне борачке организације Гламочани и представља тринаесту акцију Фонда из другог програма пружања помоћи члановима БО Србац.

Породица Пантелић је изразила захвалност Борачкој организацији општине Србац на пруженој помоћи и чињеници да нису заборављени након тешког губитка који их је задесио.

Предсједник Мјесне борачке организације Гламочани, Бошко Гвоздић, такође изражава задовољство што је акција завршена успјешно прије надолазеће зиме.

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац, каже да Борачка организација не заборавља своје чланове и да ће увијек пружати помоћ чланству у складу са својим материјалним могућностима.

„Породицу Пантелић је задесила једна велика трагедија, а уз то и проблем са дотрајалом кровном конструкцијом чије реновирање нису били у стању сами финансирати. Притекли смо у помоћ и финансирали значајнији дио трошкова како би зиму дочекали са новим кровом и тако ријешили велики проблем. Захваљујем се и Општини Србац, извођачима радова, те свима који су на било који начин помогли ову акцију, а захвалност упућујем и Синиши Пантелићу из Гламочана, одборнику у Скупштини општине Србац који је ову активност водио од самог почетка“, истиче Плотан.