Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Фонд солидарности помогао санацију куће демобилисаног борца Радивоја Аривука из Горње Лепенице

Фонд солидарности помогао санацију куће демобилисаног борца Радивоја Аривука из Горње Лепенице

Фонд солидарности Борачке организације општине Србац јуче је додијелио материјал за купатило и три прозора демобилисаном борцу Радивоју Аривуку из Горње Лепенице у вриједности од 2.170 КМ.

Материјал је додијељен на приједлог Мјесне борачке организације Горња Лепеница и представља другу акцију Фонда у овој години.

Радивоје је изразио захвалност Борачкој организацији општине Србац на пруженој помоћи и чињеници да није заборављен од својих сабораца.

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац, каже да њихова организација не заборавља своје чланове и додаје да ће увијек пружати помоћ чланству у складу са материјалним могућностима.

„Видјели смо искрено задовољство и срећу нашег саборца којем смо помогли да реновира породичну кућу и побољша своје стамбене услове. Због те чињенице смо и ми у руководству Борачке организације срећни и задовољни, a то и јесте сврха нашег постојања, да помажемо саборцима који нису у стању да самостално обезбиједе стамбене прилике достојне човјека. Радивоје има и здравствених проблема, а ми смо му помогли да барем један од њих лакше савлада. Морам истаћи и захвалност према Борачкој организацији Републике Српске која је обезбиједила дио средстава како би реализовали ову акцију“, истакао је Плотан.

Додјели материјала присуствовали су предсједник Предсједништва Борачке организације општине Србац Драган Алексић и предсједник Одбора породица погинулих и заробљених бораца Бранко Граховац који су истакли да ће Фонд врло брзо реализовати и трећу акцију у овој години, а паралелно са тим радиће се и на прикупљању новчаних средстава за нове акције Фонда.