Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Филмови “Муње Опет” и “Супер Марио браћа” у суботу 15. априла

Филмови “Муње Опет” и “Супер Марио браћа” у суботу 15. априла

Центар за културу и спорт организује пројекцију најновијих филмских хитова у суботу 15. априла у Дому културе “Угљеша Kојадиновић” у Српцу.

У 18 часова на распореду је анимирани филм “Супер Марио браћа” а у 20 часова домаћи филм “Муње Опет”.

Цијена улазнице је 5 KМ.

Инспирисан свијетом Нинтендове Марио игрице, филм “Супер Марио браћа” позива публику у живописан, узбудљив нови универзум, какав до сада није створен, препун акције и комичних сцена.

Док раде испод земље, како би поправили водоводне цијеви, водоинсталатери из Бруклина, Марио и његов брат Луиђи кроз мистериозне цијеви долазе у магични свијет. Али пошто се раздвајају, Марио креће на епско путовање, у потрагу за Луиђијем.

Уз помоћ становника Kраљевства печурака Тоуда и тренинга које му води одлучна владарка Kраљевства, Принцеза Пич, Марио добија сопствену моћ.

Инсерт из филма можете погледати ОВДЈЕ.

Домаћи филм “Муње Опет” представља наставак познатог филмског хита “Муње” из 2001. године.

Главни јунаци Поп и Маре одлазе у Беч на прославу матуре, а њихов конкурент Гојко Сиса је постао наводно утицајан и успјешан музички продуцент, све што су они жељели да буду, тако да су сада завидни, али имају мотив – да врате своју касету хит пјесме, коју им је противник украо и миксовао песму за фаталну музичку звезду Милу Силу.

Главне улоге тумаче Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Никола Ђурићко и Сека Сабљић а режију потписује Радивоје Андрић.

Инсерт из филма можете погледати ОВДЈЕ.