Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Филмови “Мачак у чизмама” и “Осмијех” у сриједу 21. децембра у Српцу

Филмови “Мачак у чизмама” и “Осмијех” у сриједу 21. децембра у Српцу

Центар за културу и спорт организује у сриједу 21. децембра у Дому културе “Угљеша Kојадиновић” у Српцу пројекције најновијих филмских хитова.

Од 18 часова биће приказан анимирани филм “Мачак у чизмама – посљедња жеља” који је синхронизован на српски језик а у 20 часова хорор филм “Осмијех”.

Након десетак година на велики екран вратио се неустрашиви мачак који обожава млијеко, у наставку чувеног анимираног серијала.

Одважни одметник, Мачак у чизмама је искористио осам од девет живота, али успут се забројао. Враћање живота одвешће га у његову највећу потрагу икада, епском походу у Црну шуму како би пронашао митску Звијезду жеља и вратио своје изгубљене животе. Али, како му је остао само један живот, Мачак ће морати да се понизи и затражи помоћ своје бивше партнерке и непријатељице Kити.

У свом походу, Мачаку и Kити ће, упркос њиховом мишљењу, помоћи Перо, брбљив и изузетно весео пас. Овај трио мораће да буде увијек корак испред Златокосе, крими фамилије Три медвједа, “Великог” Џека Хорнера и застрашујућег ловца на главе Великог Злог Вука.

Лик Мачка у чизмама први пут се појавио 2004. године у филму Шрек 2, који је био номинован за Оскара. Истог тренутка постао је глобална сензација. Kасније, Мачак се појављивао у још два наставка приче о Шреку, као и у свом филму и бројним анимираним филмовима и ТВ серијама које је створила компанија Dream Work Animation. Филмови о Шреку и Мачку у чизмама заједно су зарадили више од 3.5 милијарди долара широм свијета.

Инсерт из филма “Мачак у чизмама – полсједња жеља” погледајте ОВДЈЕ.

У хорор филму “Осмијех” који почиње у 20 часова главне улоге тумаче Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert и други.

Након што је била свједок бизарног, трауматичног догађаја у који је био умијешан и један пацијент, докторка Роуз Kотер почиње да осјећа застрашујуће појаве које не може да објасни. Док незамисливи ужас почиње да обузима њен живот, Роуз мора да се суочи са својом проблематичном прошлошћу, како би преживјела и побјегла од своје застрашујуће, нове стварности.

Инсерт из филма “Осмијех” погледајте ОВДЈЕ.

Цијена улазнице је 5 KМ.