Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

У финалу градског турнира Полицијска станица Србац и Ауто отпад Ћето

У финалу градског турнира Полицијска станица Србац и Ауто отпад Ћето

Градски турнир у малом фудбалу “Србац 2022” након 12 дана и 38 одиграних утакмица вечерас улази у завршницу.

За титулу ће се борити Полицијска станица Србац која је у синоћњем полуфиналу са 1:0 савладала Млади Kрајишник, док је истим резултатом Ауто отпад Ћето био бољи од екипе Цаблеxа.

Утакмица за треће мјесто у којој се састају Млади Kрајишник и Цаблеx почиње у 20.30 часова а финале између Полицијске станице Србац и Ауто отпада Ћето је у 21.15 часова.

Обје екипе које се састају у финалу биле су доминантне од почетка турнира и стигле су до завршнице без пораза.

Полицијска станица Србац је у Б групи савладала Пуб Еигхт са 6:2, Империо са 5:2 и Цаблеx са 5:1 освојивши прво мјесто и директан пласман у четвртфинале гђе су избацили Братство из Повелича са 6:2 а затим и Млади Kрајишник у полуфиналу са 1:0.

Ауто отпад Ћето је такође освојио прво мјесто у групном такмичењу у Ц групи гђе је савладао Мотел Храст са 2:0, Братство из Повелича са 4:2 и Мотел Ћубић службеним резултатом 3:0 јер се ова екипа није појавила на утакмици. У четвртфиналу су били бољи од Електрокрајине са 2:0 а у полуфиналу од Цаблеxа са 1:0.

Посјетиоце очекују добре фудбалске представе па се позивају грађани да дођу и присуствују завршници најстарије спортске манифестације у нашој општини.

Награда за прво мјесто износи 3000 KМ, друго 1500 KМ а треће 500 KМ. Покровитељ турнира је Општина Србац.