Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Финалне утакмице градског турнира помјерене за недјељу, 23. јула

Финалне утакмице градског турнира помјерене за недјељу, 23. јула

Организациони одбор градског турнира у малом фудбалу “Србац 2023” донио је одлуку да финалне утакмице, због најављених временских непогода, буду помјерене за недјељу 23. јула.

Предсједник одбора Бранко Граховац рекао је да ће у случају да и у недјељу буду владали лоши временски услови, о поновном одгађању јавност бити благовремено обавијештена.

“Свједоци смо да је најављено олујно невријеме током данашњег и сутрашњег дана а свима нам је циљ да се омасови долазак публике на завршницу најстарије спортске манифестације у Српцу, тако да ће утакмице бити помјерене за два дана”, рекао је Граховац.

За титулу побједника градског турнира у малом фудбалу “Србац 2023” бориће се екипе Бет Голден и Мото-Ремонт Србац.

У синоћњем полуфиналу Бет Голден је резултатом 5:3 савладао екипу Ласта из Храста док је Мото-Ремонт Србац био бољи од Cablexa – 2:1.

Утакмица за треће мјесто у којој се састају Ласта из Храста и Cablex почиње у недјељу у 20.30 часова а финале између Бет Голдена и Мото-Ремонта је планирано у 21.20 часова.

Бет Голден једини на овогодишњем турниру није забиљежио ниједан пораз и има максималан учинак од пет побједа. На путу до финала, у групи А, савладао је Младост из Бајинаца са 8:2, Кадете ФК Слога 5:1 и Обилић из Кладара 4:2, док је у четвртфиналу био бољи од Младог Крајишника 1:0 а затим и од Ласте из Храста 5:3.

Мото-Ремонт Србац је до финала остварио пет побједа и један пораз. У Б групи је савладао Енсу БХ са 4:0 и Pub Eight 2:0 а поражен је од Ласте из Храста 4:0. У баражу за четвртфинале био је бољи од Младости из Бајинаца 5:0, у четвртфиналу од Електродистрибуције Србац 2:0 а у полуфиналу од Cablexa 2:1.

Награда за прво мјесто износи 3000 KМ, друго 1500 KМ а треће 500 KМ. Покровитељ турнира је Општина Србац.