Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

У току припреме за једанаесту Kонференцију беба у Српцу

У току припреме за једанаесту Kонференцију беба у Српцу

Општинска управа Србац, у сарадњи са Министарством за породицу, омладину и спорт РС, у четвртак 30. јуна организује манифестацију „Kонференција беба“ под слоганом „ Љепша Српска- бројнија Српска“.

Окупљање беба и њихова регистрација ће се вршити испред зграде Општинске управе у времену од 17.30 до 18 часова када ће родитељи моћи да пријаве бебе за учешће у манифестацији.

Учествовати могу бебе које су рођене у периоду од 28. јуна 2021. до 28. јуна 2022. године. Приликом регистрације потребно је показати на увид родни лист дјетета или неки други доказ о старости дјетета.

У 18 часова предвиђена је промотивна шетња улицама Српца након чега ће се у 18.30 извршити избор трочланог предсједништва.

Обраћање организатора планирано је у 18.45 а почетак културно-умјетничког програма у 19 часова. Учешће ће узети малишани Дјечијег вртића „Наша радост“, чланови Удружења грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ и многи други учесници. Програм ће бити употпуњен низом забавних игара за дјецу и родитеље.

Организатор је за све бебе обезбиједио пригодне поклоне и награде за учеснике у такмичарском дијелу програма.

У случају лоших временских прилика, Kонференција беба ће бити одржана у Спортској дворани „9. јануар“ у Српцу.

Ова манифестација, која се у Српцу организује по једанаести пут, има за циљ промоцију родитељства, породице, породичних вриједности и свијести о значају породице, као и да укаже на значај рађања и повећање наталитета.