Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

У Разбоју уписано 29 ђака првака

У ОШ ,,Доситеј Обрадовић” из Разбој Лијевча у први разред школске 2021/22 године укупно је уписано 29 ђака. И ове године настављен је негативан тренд , тј. пад броја уписаних ђака у прве разреде Основне школе, јер је у току прошле године у први разред било уписано 34 првачића.
Како нам је рекла директорица ОШ ,, Доситеј Обрадовић” Силвана Секулић у централну школу у Разбоју уписано је 9 ученика, у подручну школу у Кукуљама такође 9 првачића. У Малом Разбоју по први пут у школске клупе сјешће 8 ђака док у школи и Бајинцима, Лилићу и Пријебљезима у наредној школској години ићи ће по један првачић.
Према њеним ријечима ове године ОШ ,,Доситеј Обрадовић” укупно ће завршити 34 ученика деветих разреда и то 22 у Разбоју и 12 у Кукуљама. Ученици деветих разреда школовање завршавају 25. маја. О томе да ли ће бити организованих прослава матуре у складу са епидемиолошким мјерама руководство школе у сарадњи са родитељима одлучиће почетком јуна мјесеца.
Ове године због епидемиолошке ситуације није рађено екстерно вредновање ученика петих и деветих разреда из српског језика и математике , што је раније била пракса.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *