Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

У протеклих седам дана четири нова случаја вируса корона у Српцу

На територији србачке општине у протеклих седам дана регистрована су четири нова случаја вируса корона, саопштено је из хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља Србац.

Од тога су два случаја евидентирана у посљедња 24 часа а ради се о четворомјесечној беби и мушкарцу млађе животне доби који је открио да је позитиван приликом тестирања у Општој болници у Градишци. У оба случаја присутни су блажи симптоми и обоје се налазе у кућној изолацији.

Протеклих дана су регистрована још два случаја а ради се о мушкарцу старије животне доби који се налази на болничком лијечењу и жени средње животне доби код које је установљено присуство вируса корона на поновљеном тестирању, након што је прије мјесец дана први пут била позитивна, и она се такође налази на болничком лијечењу.

Тренутно се на подручју србачке општине 54 особе налазе у кућној изолацији од чега је 21 активно позитивна на вирус корона. Од почетка пандемије, укупно су регистрована 604 случаја обољелих, од чега се опоравило 538 а преминуло је 25 особа.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *