Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

У Малим Ситнешима стварају квалитетне услове за рад младих фудбалских селекција

У Малим Ситнешима стварају квалитетне услове за рад младих фудбалских селекција

Савјет родитеља Школе фудбала “Дрим Тим” из Српца, у сарадњи са тренерима и члановима управе ФК “Полет”, организовао је акцију уређења терена на стадиону Полета у Малим Ситнешима на којем се одвијају тренинзи полазника ове школе.

Тренер Дрим Тима, Дражен Драгосављевић, каже да је у посљедње вријеме видљив напредак њихове школе фудбала у техничком и организационом смислу и додаје да је ова акција, која је прва у низу, усмјерена ка стварању што бољих услова за тренажни процес и љепшег амбијента на стадиону и око њега.

“У наредном периоду су планиране и друге инфраструктурне активности, попут побољшања квалитета терена и наводњавања, те уређења свлачионица и просторија клуба”, рекао је Драгосављевић.

У току су припреме за међународни турнир на Златибору под називом “Serbian Cup 2022” на којем ће Дрим Тим учествовати са три селекције, 2010, 2012. и 2013/14. годиште.

“Циљ путовања је вишеструк и осим такмичења и одмјеравања снага са иностраним екипама, жеља нам је да дјеца стекну осјећај осамостаљивања, стицања нових пријатељстава, да путују и упознају нове крајеве и промовишу свој град и клуб ван граница БиХ”, каже Драгосављевић.

Намјеравају да се на Златибору представе у што бољем издању, како игром и понашањем, тако и изгледом, јер планирају да буду једнообразно обучени, тако да је у току прикупљање средстава за куповину спортске опреме.

“Тренутно су у тренажном погону селекције 2010, 2011, 2012, 2013. и 2014. годиште. Од 15. августа почињу са радом селекције 2015. и млађе. Упис за све селекције је константан”, истакао је Драгосављевић.