Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Успјешно саниран тежи квар на дистрибутивном цјевоводу

Успјешно саниран тежи квар на дистрибутивном цјевоводу

Радници комуналног предузећа “Водовод” из Српца успјешно су отклонили тежи квар који се догодио јуче у раним јутарњим часовима када је дошло до пуцања дистрибутивног салонитног цјевовода фи 200 мм а тиме и до прекида испоруке воде за улице Моме Видовића, 29. Новембра и Болничко брдо.

Директор Водовода, Дражен Стојковић, каже да су њихови радници отклањали квар све до вечерњих часова када је и пуштена вода потрошачима са овог дијела цјевовода.

“Упућујем похвале нашој радној екипи која је предано радила током цијелог дана а свим нашим потрошачима захваљујем на стрпљењу”, рекао је Стојковић.

Он додаје да је 12. септембра у пријеподневним часовима дошло до пуцања дистрибутивног вода услијед чега је била прекинута испорука воде за насеље Мали Ситнеши.

“Екипа Водовода је и овај квар успјешно санирала а нормализација водоснабдијевања је успостављена у поподневним часовима”, рекао је Стојковић.

Он обавјештава потрошаче да је од 13. септембра почела континуирана замјена водомјера старијих од пет година а активности ће трајати до Нове године.

“Потрошачима којима се замијени водомјер биће достављен допис о замјени”, истакао је Стојковић.