Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ускоро покривање куће за самохрану мајку Невену Игњатић, пристижу нове донације

Ускоро покривање куће за самохрану мајку Невену Игњатић, пристижу нове донације

Прва фаза изградње куће за самохрану мајку Невену Игњатић из Српца, у склопу хуманитарне акције Омладинског савјета, ближи се крају.

Координатор акције, Бранко Граховац, каже да ове седмице треба да стигне грађа за кровну конструкцију како би кућа ускоро могла бити покривена, након чега ће се кренути са унутрашњим уређењем.

“У току је зидање објекта и радови добро напредују, а у разговору са извођачем стигло је обећање да ће Невена са своје двоје дјеце моћи уселити у кућу до краја године”, рекао је Граховац.

Ових дана стигле су нове донације које су упутили радници шиваоне Дијана текстил у износу од 540 КМ, Велибор Поповић и Весна Вукадиновић по 500 КМ, Дајана и Бранислав Билановић 300 КМ, Фудбалски клуб “Обилић” из Горњих Кладара 200 КМ, док су по 100 КМ издвојили Горан Стојић, Бошко Мрђа и Ансамбл народних игара “Лијевче”.

Велике напоре на прикупљању средстава за акцију уложио је Данијел Глигорић из Жупског Разбоја који је дуже вријеме прикупљао донације од 65 особа са подручја србачке, лакташке и прњаворске општине од којих је прикупио 1610 КМ и 280 евра.

Донације су на овај начин издвојили Жељко Сарић, Недељко Глигорић и Дијана Милашиновић по 50 евра и Спасојевић превоз 70 КМ. По 50 КМ су донирали Ратко Игњатић, Мирослав Игњатић, Божо Топић, Живко Ивић, Драгољуб Глигорић, Радомир Брковић, Недељко Ђукић, Далибор Игњатић, Перо Ђурић, Милован Божић, Јованка Глигорић, Стојан Лазић, Драган Игњатић, Ружа Игњатић, Радан Жујић и Миланка Топић а 40 КМ Младен Лазић.

По 20 евра су издвојили Драган Ђукић, Милутин Јефтић, Смиљана и Петар Милијашевић и Душко Стојаковић, по 30 КМ Милан Брковић, Дарко Брковић, Стево Глигорић, Ранко Блашчанин, Влајко Глигорић и Весна и Вукота Брковић, по 20 КМ Радан Игњатић, Дејан Лаловић, Златко Личинар, Боро Татић, Жељко Божић, Драгољуб Петковић, Синиша Брковић, Ненад Смиљанић, Владимир Ђукић, Берислав Игњатић, Перо Нуждић, Раденко Игњатић, Младен Лазић, Жељко Јуришић, Душко Лазић, Даријо Лазић, Данијел Нуждић, Предраг Глигорић, Драган Брковић, Свјетлана Радојевић, Верољуб Малетић, Душко Недић, Зоран Поповић, Свето Брковић и Љубинка Гибаница, по 10 евра Драган Смиљанић, Недељко Шестић и Славко Шестић, по 10 КМ Борка Глигорић, Чедо Глигорић, Драган Стојаковић и Денис Игњатић, Стојан Ивановић и Милка Стојичић.

Донације за изградњу куће могу се уплатити на број жиро рачуна: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за плаћање на девизни рачун:

INTETRMEDIAR BANK:
SWIFT CODE: RZBAATWW
RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANK A.D.
BANJALUKA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA