Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручено 40 божићних пакета члановима Борачке организације

Поводом предстојећих божићних празника, Борачка организација општине Србац данас је подијелила 40 пакета са основним животним намирницима члановима ове организације.

Ово је традиционална акција Борачке организације и Општине Србац која се проводи већ дужи низ година, а локална управа је поново обезбиједила средства за ове намјене.

Акцијом су обухваћени чланови из свих мјесних борачких организација, сходно броју чланова, као и све борачке категорије: чланови породица погинулих бораца, ратни војни инвалиди и демобилисани борци.

Спискове корисника израдиле су мјесне борачке организације.

Предсједник Борачке организације општине Србац, Горан Плотан, честитао је предстојеће празнике и додао да је ово акција коју ће и даље организовати како би се пружила помоћ и указала пажња борачким категоријама, најавивши сличну акцију и пред васкршње празнике.

Подјели пакета присуствовали су и в.д. начелник Одјељења за општу управу Душко Митрић, предсједник Предсједништва Борачке организације Србац Драган Алексић, предсједник Одбора породица погинулих и заробљених бораца БО Србац, Бранко Граховац и предсједник Одбора ратних војних инвалида БО Србац, Горан Тривунић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *