Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручени пакети хране и хигијенских производа за четири породице у склопу Савиндана

Уручени пакети хране и хигијенских производа за четири породице у склопу Савиндана

Радници Центра за социјални рад Србац уручили су данас пакете хране и хигијенских производа у домове четири вишечлане породице и породице које се налазе у стању социјалних потреба.

Средства за пакете обезбијеђена су у склопу хуманитарне акције “Један слаткиш једно дијете” коју је Невладина организација “Миленијум“ реализовала крајем децембра у сарадњи са Центром за социјални рад, Црвеним крстом, Удружењем грађана “Ц.Е.З.А.Р.“ и Савјетом ученика Центра средњих школа “Петар Kочић“.

“Ради се о средствима која су се прикупљала за новогодишње пакетиће а која су остала неутрошена у износу од 1.110 KМ. Одлучили смо да не гомиламо велике количине слаткиша него да тај новац оставимо и подијелимо пакете хране. Тако смо данас обишли четири вишечлане и социјално-угрожене породице и уручили им пакете помоћи“, рекла је извршни директор Миленијума, Санела Видовић.

Она је додала да су тако нешто слично радили прошле године поводом Савиндана јер су захваљујући добром одзиву грађана имали велики број донација, како у слаткишима и у пакетићима, тако и велики број донација у новцу.