Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручени новогодишњи пакетићи за чланове Извора

Уручени новогодишњи пакетићи за чланове Извора

Чланове Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама ”Извор” јуче је посјетио Дједа Мраз и подијелио 45 поклон пакетића, поводом новогодишњих празника, које је обезбиједила Пекара Сунце.

Ово је традиционално дружење које се организује сваке године, изјавила је директорица удружења Мира Татић и додала да је весеље на хармоници уљепшао музичар Дејан Ристић.

Татић је рекла да им је ова година била успјешна и упутила захвалност донаторима који су им били велика подршка.

“Захваљујем се Пекари Сунце и власнику Горану Грабовцу који је купио пакетиће за све чланове Извора, као и фирми “АМД Трејд“ на пецивима, питама и соковима, Јелени Школник која је донијела торту и фирми “Д-инвест“ на слаткишима. Посебна захвалност иде и донаторима који су били током године уз нас, а то су: Општина Србац, Влада Републике Српске и кабинет предсједника Републике Српске, фирма “Тат-Kом”, Савез “МЕНЕРАЛИ“, Предраг Чергић, Микрокредитно друштво “ЕKИ“, фирма „Д-инвест“, Мотел “Храст“ и Жељко Глигорић. Истичем и наше терапеуте који долазе из Бањалуке и 12 година су са нама као и Амела Јунузовић која исто толико дуго прати наш рад“, рекла је Татић.

Она је додала да се захваљује и медијима, прије свега Радио Српцу, РТРС-у, Радио Kозари и Микро мрежи Градишка.

„Овом манифестацијом завршавамо наш рад за ову годину и идемо на зимски одмор поводом наступајућих празника, а поводом Савиндана поново ћемо се окупити и нашим члановима уручити пакетиће. Са сталним радом и активностима настављамо 1. фебруара. Свим грађанима општине Србац желим срећну Нову годину, Божић и остале јануарске празнике“, рекла је Татић.