Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручене дипломе србачким матурантима, ученик генерације Сузана Стојковић

Уручене дипломе србачким матурантима, ученик генерације Сузана Стојковић

У Центру средњих школа “Петар Kочић” у Српцу синоћ је организована свечана додјела диплома за 59. генерацију матураната.

За ученика генерације проглашена је Сузана Стојковић, ученица четвртог један разреда гимназије, којој је уручена диплома за ученика генерације, диплома “Вук Kараџић” и књиге по жељи. Сузани је, такође, уручена похвала и књига “Ризница мисли“ као награда за рад у Новинарској секцији.

Ученик вуковац, Јована Вујичић, награђена је дипломом “Вук Kараџић” и књигама по жељи.

Похвалом и књигом Жарка Шарића “Бијела мама“ награђено је још 11 одличних ученика, а то су Сања Лепир, Теодора Лепир, Валентина Вранић, Александра Дринић, Михаела Барашин, Тамара Петковић, Вишња Санчанин, Анастасија Шикман, Младен Шелехијевић, Сара Гужвић и Николина Цвијетић.

Директор Миленко Живанић рекао је да са поносом испраћају још једну генерацију матураната и пожелио им сву срећу у даљем животу и раду, поручивши да буду упорни и истрајни, јер ће једино тако остварити своје снове.

“Заиста смо поносни на наше ученике и радујемо се сваком њиховом новом успјеху, без обзира да ли ће наставити школовање или потражити посао. Врата наше школе су за њих увијек отворена и увијек ћемо издвојити вријеме уколико им затреба било каква наша помоћ. Осим тога, матуранти се сваке године овдје окупљају поводом обиљежавања годишњица матура, тако да ће нам бити задовољство да их поново сретнемо”, рекао је Живанић.

Сузана Стојковић каже да јој много значи што је проглашена за ученика генерације, јер је то резултат њеног рада.

“Ова награда је уједно и показатељ млађим генерацијама да се труде, дају свој максимум и марљиво раде, јер ће тако постићи своје циљеве. Планирам наставити школовање на Медицинском факултету, смјер лабораторијска дијагностика“, изјавила је Сузана.